Parmasan brød
3 dl lunken vand
25gr. gær
1 dl revet parmasan ost
4 dl durum mel
3 dl økologisk hvedemel
½ dl oliven olie
lidt salt (ca. 2 tsk)
sukker (ca. 2 tsk)
Rosmarin
Groft havsalt
Opløs gæren i vandet
Tilsæt salt, sukker og olie
Tilsæt melet lidt af gangen og ælt dejen. Dejen føles lidt klæbrig
Hæves et lun sted i 1 time
Slå dejen ned og ælt igen, form til et brød og læg på en bradpande som hæver 30 min.
Pensle brødet med lidt oliven olie og drys med rosmarin og havsalt
Bages ved 225* i 10 min, derefter skrues der ned til 175* og bag videre i 10 min.
Opskrift af Saryn Muldrow
Karrygryde til ris
Løg
Hvidløg
Karry
Stor tsk rød karrypasta
Kylling
Gulerødder
Forårsløg
1 ds ananas med saft
1 ds kokosmælk
1 lille fløde