Om mig

Mit billede
Er et venligt og hjerteligt væsen med en god indlevelsesevne. Er i stand til at nyde livets goder, at bruge min kreativitet. Elsker at hækle, men laver også andre kreative ting. Varmhjertet, samvittighedsfuld, ønsker harmoni i mine omgivelser, kan lide at have mennesker omkring mig. Ønsker at blive værdsat for den jeg er og hvad jeg gør.

Mad

Parmasan brød

3 dl lunken vand
25gr. gær
1 dl revet parmasan ost
4 dl durum mel
3 dl økologisk hvedemel
½ dl oliven olie
 lidt salt (ca. 2 tsk)
sukker (ca. 2 tsk)
Rosmarin
Groft havsalt

Opløs gæren i vandet
Tilsæt salt, sukker og olie
Tilsæt melet lidt af gangen og ælt dejen. Dejen føles lidt klæbrig
Hæves et lun sted i 1 time
Slå dejen ned og ælt igen, form til et brød og læg på en bradpande som hæver 30 min.
Pensle brødet med lidt oliven olie og drys med rosmarin og havsalt
Bages ved 225* i 10 min, derefter skrues der ned til 175* og bag videre i 10 min.


Opskrift af Saryn Muldrow



 Karrygryde til ris

Løg
Hvidløg
Karry
Stor tsk rød karrypasta
Kylling
Gulerødder
Forårsløg
1 ds ananas med saft
1 ds kokosmælk
1  lille fløde